Procesoptimalisatie specialisten

  Teamwork

  Meer dan 10 jaar ervaring

Over ons

NetBoss is al ruim 10 jaar een managed services provider met een sterke focus en ervaring op het gebied van het beheren en onderhouden van IT en connectiviteit voorzieningen. In de loop van de jaren heeft NetBoss haar specifieke kennis uitgebreid op het vlak van end-user experience, procesoptimalisatie en volledige keten security. NetBoss adviseert en faciliteert bedrijven bij de uitdagingen die komen kijken op de werkplek waar deze zich ook bevindt. NetBoss gebruikt zoveel mogelijk de bestaande IT-oplossingen en waar nodig worden aanvullende technologieën ingezet.

Visibility, Control, Compliance en Productivity en zijn hierbij de kenmerkende werkgebieden waar de kennis van NetBoss wordt ingezet.

Visibility

Meer dan de helft van de organisaties heeft niet volledig inzicht op de endpoints die zich op het bedrijfsnetwerk bevinden of verbinding maken met bedrijfsresources. Mede door thuis/hybride werken zijn endpoints minder zichtbaar en eindgebruikers buiten beeld. Via welk netwerk maakt de medewerker connectie, zijn de endpoints voorzien van de juiste beveiliging oplossingen, welke bedrijfsinformatie wordt gebruikt en kunnen endpoints herkend en hersteld worden. Dit zijn enkele voorbeelden wat maakt dat een organisatie, onbewust, gevoelig is voor kwetsbaarheden zoals WannaCry en Log4J. NetBoss levert haar klanten met de diverse oplossingen krachtige dashboards en uitgebreide rapport mogelijkheden.

Control

Het prioriteren en afdwingen van company policies op het vlak van assets, software en processen verhoogt in veel gevallen de eindgebruiker tevredenheid en zorgt tegelijkertijd voor een optimale invulling van company policies op het vlak van authenticatie en autorisatie.

Compliance

Compliance audits zijn voor veel organisaties een spannend moment. Hoe kan je als IT-organisatie borgen dat het gedefinieerde beleid, qua omgang met data en systemen, op een juiste manier wordt ingevuld. Zowel met betrekking tot de Cloud omgeving als de nog in eigen beheer zijnde on-premisse systemen en endpoints. En wat is de invloed van eindgebruikers op de juiste uitvoering en veiligheid. Een onafhankelijke audit geeft inzichten die vervolgens met bestaande middelen doorgevoerd kunnen worden. NetBoss help haar klanten bij een reëel beveiligingsgevaar of beveiligingslek snel te kunnen acteren. Adequate maatregelen kunnen meteen getroffen worden en processen en benodigde data voor een audit zijn al in-place.

Productivity

Het verhogen van de productiviteit waarbij de eindgebruiker centraal staat is de kern van de activiteiten en onderdeel van de missie van NetBoss in ieder project. Technologie inzetten om gewenst gebruiksgedrag en procesoptimalisatie te bereiken. Voor NetBoss is automation een onderwerp waar wij al meerdere jaren mee bezig zijn en ook al bij veel IT-projecten inzetten. Anno 2022 zijn intelligent automation oplossingen een belangrijk maar complex onderwerp voor veel organisaties. NetBoss helpt om automation toegankelijk te maken voor ieder bedrijf en ieder proces.

Naast onze operationele dienstverlening bieden wij ook kennis op locatie aan. Afhankelijk van het project kan NetBoss architecten, projectmanagers en productspecialisten leveren op locatie (voor korte en langere periodes). Deze kennis wordt vaak ingezet tijdens de ontwerp, bouw en implementatiefase van een IT project of gedurende een transitie.

Het team van NetBoss bestaat uit ervaren architecten, technisch consultants en business consultants met ieder ruime ervaring in ICT-/ proces optimalisatie en connectiviteit vraagstukken.

Ben je klaar voor de volgende stap?


Plan je eigen afspraak


Of laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met jou op!