Connectiviteit

NetBoss levert al meer dan 10 jaar de “Best of Breed” connectiviteitsoplossing die in functionaliteit en veiligheid veel verder gaat dan de gemiddelde VPN verbinding. Deze oplossing is voornamelijk software gestuurd en zorgt ervoor dat het applicatieverkeer tijdens het omschakelen tussen telco’s en technologie niet wordt onderbroken noch verstoort.

connectiviteit

Hoe NetBoss u kan helpen

NetBoss biedt organisaties connectiviteitsoplossingen die vooral zijn ontwikkeld om het werken op afstand (thuis of onderweg) voor de eindgebruikers (werknemers) zo aangenaam mogelijk te maken.

Deze oplossingen kunnen fysiek tussen de verschillende netwerken- en technologieën schakelen zonder dat de applicatiesessies van eindgebruikers onnodig worden onderbroken of dat er weer opnieuw moet worden “ingelogd”. Daarnaast wordt de kwaliteit van de connectiviteit continu bewaakt en waar nodig aangepast om het data, spraak en videoverkeer optimaal te faciliteren over de beschikbare bandbreedte van de verbinding. Deze dienst wordt veelvuldig ingezet in bedrijf kritische omgevingen.

Geen verlies van de applicatiesessies tijdens omschakelen

De connectiviteit is specifiek ontworpen voor mobiel werken

De oplossing is gebaseerd op SDP (Software Defined Perimiter)

Deze oplossing wordt volledig operationeel beheerd

De connectiviteit is encrypted

De VPN technologie is "Best of Breed"